Vdihnimo navdih – poglejmo na osebne in družbene izzive iz druge perspektive!

Področje: ,
31. 3. 2012
10:00 - 18:30


Dogodek studia 12
Studio 12 je skupnostni medij, ki izobražuje in ozavešča. Ob svoji 4. obletnici delovanja pripravlja celodnevni dogodek s kratkimi predavanji, izmenjavo navdihujočih zgodb in neformalnim druženjem z željo, da bi skupaj dobili navdih za spremembe, za nov pogled na izzive, za uvid novih in drugačnih rešitev ter kreativnih idej. 

Skozi drugačne poglede na družbene izzive bodo z udeleženimi iskali nov navdih: Zdenka Čebašek-Travnik (Varuhinja človekovih pravic), Anton Komat, Sanja Lončar, Violeta Bulc, Bogomir Kovač ter Anamarija Slabe.

Preko svežih misli pa bodo z udeleženci raziskovali človeški potencial in osebno rast posameznika v vznemirljivem času, v katerem smo: Manca Košir, Oskar Kogoj, Urban Kordeš, Igor Kononenko ter Leo Ivandič.

Svoj vir navdiha za to, da z žarom ustvarjajo dobre projekte, bodo podelili tudi nekateri partnerji Studia 12. Pridite po svojo mero navdiha tudi vi in soustvarite začetek spremembe.

Zaradi omejenega števila mest (170), vas vabimo, da izpolnite rezervacijo na spletni strani Studia 12 in si zagotovite svojo vstopnico, ki je namenjena pokritju stroškov organizacije!