Akcija: RECIKLIRAMO MAJICE!

Področje: ,
1. 8. 2008

Zbiramo majice, ki ležijo neuporabljene v vaših omarah.

Dragi prijatelji in sodelavci,

zopet se približuje Mednarodni festival Mladi levi, tokrat bo že enajsti po vrsti, potekal pa bo od 17. do 27. avgusta 2008 v

Stari elektrarni – Elektro Ljubljana in na mnogih drugih lokacijah v Ljubljani. Tokrat smo festival zasnovali tematsko, osnovna tematska smernica je RECIKLAŽA in to v najširšem smislu – od reciklaže materialov do reciklaže idej. In ker vsako leto natisnemo majice Mladi levi, smo se tokrat odločili, da se držimo osnovne ideje festivala in na nek način recikliramo tudi majice.

V ta namen bi radi zbrali čim več majic, ki ležijo neuporabljene v vaših omarah, tiste, ki ste jih oblekli le dvakrat in se vam zdi, da vam ne stojijo najbolje, pa tudi tiste, ki ste jih kje dobili, pa vam ni všeč, kako so potiskane in okrašene … vse te majice bi radi predrugačili, jih natisnili s posebnim logotipom letošnjih Mladih levov in jih spremenili v čisto nove, čisto drugačne, reciklirane majice Mladih levov.

Prisrčno vas vabimo k sodelovanju kot darovalce majic (ene ali več) za našo mladolevovsko akcijo, v zahvalo pa boste kot darovalci prvi lahko med vsemi predrugačenimi majicami izbrali eno novo, drugačno, tisto, ki vam bo najbolj všeč. Nekaj potiskanih majic bi radi podarili v spomin tudi umetnikom, ki bodo gostovali na letošnjem festivalu.

Vabljeni vsi, ki ste pripravljeni na reciklažo, da se nam oglasite po e-mailu: bunker@siol.net ali po telefonu: 051 269 906, majice pa nam lahko pošljete ali pa prinesete do 1. avgusta 2008 na naslov:

Bunker Ljubljana

Slomškova 11

1000 Ljubljana

Če nam bi radi podarili veliko majic ali pa se ne sprehajate pogosto mimo Slomškove ulice, nas prosimo pokličite, majice lahko pridemo iskat tudi k vam.

Prosimo vas, da o akciji obvestite tudi čim več svojih prijateljev in znancev, ki bi želeli svoje majice reciklirati.

Veselimo se že Mladih levov, poletja, vaše družbe in majic!

Vroč poletni pozdrav,

ekipa Bunkerja